Μένιος Φουρθιώτης: Αρνήθηκε τις κατηγορίες - Τι υποστήριξαν οι 2 ποινικοί
Ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε τις πράξεις που τον βαρύνουν - Το ίδιο και οι δύο ποινικοί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε διάσκεψη βρίσκονται ανακριτής και εισαγγελέας για την τύχη του Μένιου Φουρθιώτη και των 3 συγκατηγορουμένων του μετά την ολοκλήρωση των ακόλουθων τους, οι οποίες ξεκίνησαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις πράξεις που τον βαρύνουν, ενώ την ίδια αρνητική απέναντι στις κατηγορίες στάση είχαν και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων σε βάρος των αστυνομικών και της οικίας του Μένιου Φουρθιώτη.
Διαβάστε επίσης: Μένιος Φουρθιώτης: Οι δύο ποινικοί «καίνε» τον παρουσιαστή με καταθέσεις
Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των 2 αστυνομικών της ΔΙΑΣ φέρονται να είπαν ότι από τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων δεν προκύπτει ότι βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να του πάρουν τους αστυνομικούς της προστασίας του.
Διαβάστε επίσης: Μένιος Φουρθιώτης: Τα καψόνια στους αστυνομικούς φρουρούς και το άδειασμα από τους ποινικούς
Όλα στον αέρα μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν: Τα παζάρια μέσω Πακιστάν και η εύθραυστη παράταση
Δαγκωματιές και εγκαύματα στο 10 μηνών μωρό που νοσηλεύεται στην Πάτρα- Συνελήφθη η μητέρα του
Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και η αποτυχία της Ν. Αριστεράς - «Δεν θέλω ου!» (Ep25)
OnlyFans: Μετά τον θάνατο του Ραντβίνσκι τι; Το deal των 5,5 δισ. και η μεγάλη αβεβαιότητα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



