Μένιος Φουρθιώτης: Επεδίωξε την εισαγωγή του στο Δρομοκαΐτειο
Την διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης ζήτησε ο Μένιος Φουρθιώτης, που παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης ζήτησε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος επιδιώκει την εισαγωγή του σε ψυχιατρική κλινική και συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο. Σύμφωνα με τον ANT1, ο παρουσιαστής, λίγες εβδομάδες μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές Κορυδαλλού, δήλωσε στη διεύθυνση των φυλακών ότι έπεσε από το κρεβάτι του τη νύχτα και χτύπησε στον αυχένα. Αμέσως οδηγήθηκε στο ιατρείο των φυλακών, όπου εξετάστηκε αλλά δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό.
Τότε ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και παραπέμφθηκε - συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών- στο Δρομοκαΐτειο. Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν πως δεν χρήζει νοσηλείας και τον έστειλαν πίσω στον Κορυδαλλό, δίνοντάς του μια συντηρητική αγωγή.
Σύμφωνα με τον ANT1, κάποια στιγμή ο Μένιος Φουρθιώτης κατά τη διάρκεια της αναμονής στο ιατρείο ζήτησε νερό και όταν ένας από τους νοσηλευτές του έφερε ένα ποτήρι, απάντησε ότι πίνει μόνο εμφιαλωμένο νερό. Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής κατηγορείται πως έστησε ένοπλες επιθέσεις στο σπίτι του για να πετύχει τη συνέχιση της φρούρησής του από την Αστυνομία.
Η γενιά που άλλαξε τις drag νύχτες στην Ελλάδα
Μια ανάσα από την υπογραφή; Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ για τη συμφωνία
Μητσοτάκης: Η μάχη με τη διαφθορά δεν κερδίζεται με ευχολόγια - Δεν υπάρχουν άβατα, ούτε ανέγγιχτοι
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ψάχνουν τις κάμερες οι αστυνομικοί - Τούρκος το 35χρονο θύμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



