Πατέρας της 8χρονης που σκοτώθηκε στην Κέρκυρα: «Είναι αμαρτία» (vid)
Περιέγραψε καρέ - καρέ πώς συνέβη η ανείπωτη τραγωδία, που έκοψε άδικα και πρόωρα το νήμα της ζωής της κόρης του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Είναι αμαρτία, 8 χρονών παιδί», λέει συγκλονισμένος ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα στην Κέρκυρα από δύο αυτοκίνητα ενώ πήγαινε στο σχολείο της.
Ο πατέρας της άτυχης 8χρονης περιέγραψε καρέ - καρέ πώς συνέβη η ανείπωτη τραγωδία, που έκοψε άδικα και πρόωρα το νήμα της ζωής της κόρης του.
«Εκείνη την ώρα η γυναίκα μου είχε κοιτάξει αν έρχεται αυτοκίνητο και είδε ότι δεν έρχεται. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έρχεται ένα αμάξι και ακουμπά τη γυναίκα μου, η οποία έχασε την ισορροπία της και έπεσε και το παιδί έμεινε πίσω, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει το άλλο αυτοκίνητο», λέει φανερά συγκλονισμένος ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.
Διαβάστε ακόμη
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
«Light rail» αντί σήραγγας: Στο Ρίο το τρένο το 2028 - Ο νέος σχεδιασμός προκαλεί ένταση στην Πάτρα
Ο Τραμπ θέλει να κάνει «την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» και ενισχύει την Ακροδεξιά
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




