Μολότοφ σε αλβανικό τουριστικό γραφείο
Πέταξαν μολότοφ τα ξημερώματα της Τρίτης σε επιχείρηση Αλβανού υπηκόου και συγκεκριμένα σε τουριστικό γραφείο στην οδό Δεληγιάννη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αστυνομία είχε εκφράσει φόβους ότι μπορεί να υπάρξουν «αντίποινα» από εξτρεμιστικές ομάδες εντός των συνόρων και οι φόβοι της επαληθεύτηκαν. Τα ξημερώματα, άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε τουριστικό γραφείο, που ανήκει σε Αλβανό υπήκοο και προκάλεσαν υλικές ζημιές.
Η πυροσβεστική, έσβησε τη φωτιά, ενώ όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, συνέλεξαν ευρήματα, μεταξύ των οποίων ήταν υπολείμματα βομβών μολότοφ και γκαζάκια. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Δεληγιάννη, στην Αθήνα.
Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες, χρησιμοποιώντας και κάμερες ασφαλείας παρακείμενων κτιρίων και καταστημάτων.
Διαβάστε ακόμη
Μέχρι πού θα το πάει ο Ερντογάν: Η ενόχληση για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και το επικίνδυνο σκηνικό στο Αιγαίο
Τσίπρας: Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης με κατώτατο 1.000 ευρώ, ΦΠΑ 6% και κατάργηση Πανελλαδικών
Τρόμος στη Ρωσία: Η στιγμή που πολεμικό ελικόπτερο κάνει αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο
Οι «μονόκεροι» της Αρκτικής έφεραν δυσάρεστα νέα: Τι συμβαίνει κάτω από τους πάγους της Γροιλανδίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



