Φωτιά: Έκτακτη σύσκεψη για την ηλεκτροδότηση της Αττικής
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας στο Κρυονέρι με τη συμμετοχή του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσου, του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΑΔΜΗΕ Μάνου Μανουσάκη.
Σκοπός της σύσκεψης είναι να εξεταστούν τα διαφορετικά σενάρια όσον αφορά στην εξέλιξη των μετώπων της πυρκαγιάς και την πιθανή επίδραση τους στη λειτουργία του Συστήματος Μεταφοράς.
Θετική εξέλιξη για την ηλεκτροδότηση των καταναλωτών είναι η επαναλειτουργία του κυκλώματος Λάρυμνας 400 kV μετά την προσωρινή διαταραχή που προκάλεσε η διασταύρωση των γραμμών Υπερυψηλής Τάσης με την πυρκαγιά. Προβληματισμό εμπνέει ωστόσο το νότιο μέτωπο της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι.
Φωτιά - Χάνεται η μάχη με τις φλόγες: Καίγονται σπίτια και στις Αφίδνες
Φωτιά - ΑΔΜΗΕ: Κίνδυνος μπλακ άουτ στην Αττική
Σε διαφορετικά «στρατόπεδα» οι αγρότες των μπλόκων: Αυτοί που άλλαξαν γνώμη στο 90' και η θέση του Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της
Η Γροιλανδία δεν πρόκειται να δεχθεί εξαγορά από τον Τραμπ: «Θα αμυνθούμε μέσω του NATO»
«Πέθανες;»: Η viral εφαρμογή που αν δεν δώσεις σημεία ζωής για 2 μέρες «σημάνει συναγερμό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



