Φωτιά Εύβοια: Πρώτο θέμα σε διεθνή ΜΜΕ - Συγκλονιστικές φωτογραφίες
Η συγκλονιστική φωτογραφία της κυρίας Παναγιώτας κάνει τον γύρο του κόσμου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋

Βασικό θέμα σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ παγκοσμίως είναι η καταστροφική πυρκαγιά που κατακαίει την Εύβοια για όγδοη συνεχόμενη ημέρα. Τα διεθνή ΜΜΕ με ανταποκρίσεις και εκτενή κείμενα σχολιάζουν τις καταστροφικές συνέπειες που αφήνουν πίσω τους οι φωτιές, τη μαζική φυγή των κατοίκων που εγκαταλείπουν τις εστίες τους αλλά και τις συνέπειες που αυτές έχουν στο περιβάλλον.
Η συγκλονιστική φωτογραφία της κυρίας Παναγιώτας που βλέπει τη φωτιά να κατακαίει το σπίτι της και το χωριό της είναι κυρίαρχη στα περισσότερα δημοσιεύματα με τον βρετανικό Guardian να την επιλέγει στο σημερινό του πρωτοσέλιδο που έχει τίτλο «Κλιματική κρίση: Αναπόφευκτο, πρωτοφανές και ανεπανόρθωτο».
Κυρίαρχο θέμα είναι οι φωτιές στην Εύβοια και σε άλλα διεθνή ΜΜΕ όπως το CNN, το BBC, ο Independant, η Daily Telegraph, η Wall Street Journal και το Reuters. Εκτός από τη φωτογραφία της κυρία Παναγιώτας, που τράβηξε ο φωτορεπόρτερ Κωνσταντίνος Τσακαλίδης, οι εφημερίδες αποτυπώνουν και με άλλες συγκλονιστικές φωτογραφίες την καταστροφή.
Δημοσιεύματα από διεθνή ΜΜΕ
Φωτιά: Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης η συνέντευξη Τύπου του Μητσοτάκη
Φωτιά: Αντικατάσταση Χρυσοχοΐδη, Χαρδαλιά ζητεί η Γεννηματά
Φωτιά Αρκαδία: Μεγάλο το πύρινο μέτωπο – Πέρασε μέσα από οικισμούς
Φωτιά Ilyushin Il-76: Τα θηριώδη ρωσικά αεροσκάφη που στέλνει η Ρωσία για τις πυρκαγιές
Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




