Φωτιά - Κατερίνα Ιωαννίδου: Ζητεί να αποσυρθεί κομματική αφίσα με το πρόσωπό της
Η ανάρτηση της εθελόντριας πυροσβέστη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Μία φωτογραφία της εθελόντριας πυροσβέστη Κατερίνας Ιωαννίδου, η οποία έγινε σύμβολο της ηρωικής προσπάθειας των πυροσβεστών, των εθελοντών και των κατοίκων και της μάχης που αυτοί δίνουν με τις φωτιές για περισσότερο από μία εβδομάδα, χρησιμοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αφίσα της.
Η ίδια η πυροσβέστης ζητεί με ανάρτησή της να αποσυρθεί η εν λόγω αφίσα καθώς εκείνη δεν έδωσε καμία συγκατάθεση για να χρησιμοποιηθεί το πρόσωπό της. Μάλιστα, με ανάρτησή της στα social media ξεκαθαρίζει πως δεν επιθυμεί να χρησιμοποιείται το πρόσωπό της σε πολιτικές διαμάχες.
Η ανάρτηση της Κατερίνας Ιωαννίδου
«Θα παρακαλέσω θερμά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία μου από την αφίσα της άμεσα!!!! Δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου γενικά και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια!!!! Παρακαλώ πολύ δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου ούτε να λάβω μέρος σε τέτοιες διαμάχες! Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη! Παρακαλώ άμεσα να αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τις αφίσες οποιουδήποτε κόμματος!».
Φωτιά Εύβοια: Τεράστια οικολογική καταστροφή - Τι δείχνουν τα στοιχεία της υπηρεσίας Copernicus
Φωτιά Εύβοια-Ρουμάνοι πυροσβέστες στο ethnos.gr: Θα μείνουμε μέχρι να σβήσει και η τελευταία φλόγα
Φωτιά - Χαρδαλιάς: Η παραίτηση στο συρτάρι, η «καυτή» καρέκλα και τα ερωτήματα για τα εναέρια μέσα
Αστυνομική έφοδος στην Pizza Fan για «μαύρο» ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ - 9 συλλήψεις και «πειραγμένες» ταμειακές
Στην Ευελπίδων ο Λιόλιος και οι άλλοι 5 της ΕΟΚ - 102.000 ευρώ στο σπίτι του Κορομηλά
Άνδρας των ΜΑΤ έριξε κρότου λάμψης μέσα στο μετρό Ομόνοιας - Διατάχθηκε ΕΔΕ
ΕΟΠΥΥ: Τα 4 μέτρα «ασπιρίνες» μετά το πόρισμα-σοκ του Ελεγκτικού Συνεδρίου - 11 χρόνια χωρίς ελέγχους στα φαρμακεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



