Φωτιά στα Βίλια - Καταγγελία: «Η αναζωπύρωση ήταν εμπρησμός»
«Είναι πόλεμος, σας το λέω ανοιχτά»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καταγγελία για τη φωτιά στα Βίλια.
Ο Δημήτρης Πιπίκιος πρόεδρος του συνδέσμου Ελλήνων εφέδρων στρατιωτικών υποστήριξε μιλώντας στο OPEN ότι αναζωπύρωση στη φωτιά στα Βίλια είναι εμπρησμός, ότι βρέθηκαν γκαζάκια και πως συνελήφθη μια γυναίκα. «Το πράγμα δεν ξέφυγε, είναι καθαρά εμπρησμός», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας μάλιστα για τις δραματικές στιγμές από το πύρινο μέτωπο που μαίνεται στα Βίλια, δήλωσε ότι «είναι πόλεμος, σας το λέω ανοιχτά».
Κατόπιν των καταγγελιών οι δημοσιογράφοι του OPEN προχώρησαν σε έρευνα, ως όφειλαν, για να διασταυρωθεί εάν ευσταθούν τα όσα αναφέρθηκαν, με την Ευλαμπία Ρέβη να ενημερώνει το κοινό στις 21.14, πως τα όσα υποστήριξε ο ανωτέρω κύριος, διαψεύδονται κατηγορηματικά και από την Αστυνομία ούτε από την Πυροσβεστική, με τις αρχές να αναφέρουν ότι δεν έχουν βρεθεί γκαζάκια αλλά και δεν έχει υπάρξει καμία σύλληψη.
Φωτιά στα Βίλια: Καίγονται σπίτια εκτός οικισμού - Οι φλόγες περικύκλωσαν το χωριό
Φωτιές: Ο «χάρτης» των 46 συλλήψεων για εμπρησμό
Φωτιά στα Βίλια: Γιατί δεν εστάλη μήνυμα 112 για εκκένωση
Κορονοϊός: Άρχισε η πίεση στα νοσοκομεία – Προετοιμασίες για νέο μεγάλο κύμα εισαγωγών
Αφγανιστάν: Η συγκλονιστική ιστορία της Najia που έπεσε νεκρή από τα χέρια Ταλιμπάν
Ηχητικά ντοκουμέντα δείχνουν τα κρίσιμα λάθη πριν τη σύγκρουση τρένων στην Ισπανία - Πολλά τα ερωτήματα
Νότιο Πήλιο και Σκιάθος στο έλεος της κακοκαιρίας: Πλημμύρες, κομμένοι δρόμοι και ειδοποίηση 112
ΗΠΑ - Ιράν: Προειδοποιήσεις στον Κόλπο για πιθανή νέα επίθεση μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου
«Επιμένεις στα 0 mg»: Τα μοιραία μηνύματα με το ChatGPT που οδήγησαν στον θάνατο 31χρονη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




