Τρομερό τροχαίο στην Καβάλα: Αυτοκίνητα έπεσαν από γέφυρα 10 μέτρων - Ένας νεκρός, δύο βαριά τραυματίες
Από το δεύτερο αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκαν βαριά τραυματισμένα δύο άτομα που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 02:00 τη νύχτα, στο 108 χλμ στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο Ορφάνι στην Καβάλα όταν ένας άνδρας 38 ετών που οδηγούσε αγροτικό όχημα, συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα proininews.gr, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σε δρόμο που περνάει πάνω από γέφυρα. Μετά τη σύγκρουση τα δύο οχήματα έπεσαν από τη γέφυρα και από ύψος 10 περίπου μέτρων.

Επί τόπου έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρεις πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον οδηγό του ενός αυτοκινήτου, χωρίς τις αισθήσεις του. Τον άτυχο 38χρονο παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου και κατέληξε.

Από το δεύτερο αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκαν βαριά τραυματισμένα δύο άτομα που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.
Κεραμέως στο OPEN: Eμβολιαστικό κέντρο σε κάθε πανεπιστήμιο - Το πρωτόκολλο για τα σχολεία
Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Aνησυχία για την Εύβοια
Στους ρυθμούς του Ράλι Ακρόπολις η Αθήνα - Απροσπέλαστο το κέντρο την Πέμπτη
Μίκης Θεοδωράκης: Για τρίτη ημέρα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Αύριο η κηδεία
Η φαρμακερή παρέμβαση της Κοβέσι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τα ομαδικά φίλια πυρά στον Σκέρτσο και η καθησυχαστική διαβεβαίωση του Μαρινάκη για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Κινήσεις της κυβέρνησης για να περιορίσει τα… γαλάζια παράπονα: Ανοίγματα στους βουλευτές ενώ τα «καρφιά» συνεχίζονται
Οι βομβαρδισμοί σταμάτησαν αλλά ο πόλεμος μεταφέρθηκε στα Στενά του Ορμούζ
«Παράθυρο» 90 ημερών δίνουν τα στρατηγικά αποθέματα καυσίμων στην Ευρώπη - Πότε αναμένονται «καταστροφικές συνέπειες»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




