Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε γιατρό και απειλούσε τη ζωή του
Ζητούσε χρήματα, για να μην τον καταγγείλει στην Επιθεώρηση Εργασίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χρηματικό ποσό, για να μην τον καταγγείλει στην Επιθεώρηση Εργασίας, ζητούσε από 47χρονο γιατρό στη Θεσσαλονίκη 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα εκβίασης. Ο 43χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος καθαρισμού στο ιατρείο από το 2015 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2018, οπότε και αποχώρησε.
Το απόγευμα της Τετάρτης ο συλληφθείς πήγε στο σπίτι του γιατρού και άρχισε να τον εκβιάζει, ζητώντας του χρηματικό ποσό. Όταν ο γιατρός αρνήθηκε να του δώσει χρήματα, ο 43χρονος άρχισε να απειλεί τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα του 47χρονου και της οικογένειάς του.
Ο γιατρός κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και η τελευταία εντόπισε τον 43χρονο. Δικογραφία για υπεξαίρεση σχηματίστηκε και σε βάρος της 34χρονης συζύγου του, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στον παθόντα, διότι μετά τη λύση της συνεργασίας τους ο 47χρονος ζήτησε την επιστροφή των κλειδιών που της είχε παραδώσει, δίχως αυτή να τα επιστρέψει.
Έρχονται αυξήσεις και στις πτήσεις: Πώς ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα στα αεροπορικά εισιτήρια
Ποιους «δείχνει» ο Παναγόπουλος ως δημιουργούς της υπόθεσης με τα αδήλωτα εκατομμύρια, ο Άδωνις που θεωρεί φυσιολογικό να τον παρακολουθούν και ο Θεοδωράκης που πάει Τσίπρα
Από σήμερα τραβούν «χειρόφρενο» διαρκείας τα ταξί σε όλη την Ελλάδα
Ο Τραμπ ψάχνει λύση εγκλωβισμένος στα Στενά του Ορμούζ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




