Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους
Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσε η καταγγελία της ΠΟΕΣΥ για τις επιθέσεις κατά δημοσιογράφων ανά την Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός έδωσε ήδη παραγγελία στις εισαγγελίες εφετών της χώρας και μέσω αυτών στις εισαγγελίες πρωτοδικών, προκειμένου να διενεργήσουν έρευνα με βάση την καταγγελία για την αύξηση περιστατικών βίας σε βάρος δημοσιογράφων με ρατσιστικά κίνητρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Δημητρίου επισημαίνει στο έγγραφό της ότι επειδή «η ελευθερία του Τύπου είναι συστατικό της Δημοκρατίας και οφείλουμε να διασφαλίζουμε τη δημοκρατική λειτουργία του, επειδή αποτελεί υποχρέωση και καθήκον μας να μην επιτρέψουμε φαινόμενα ανομίας με πιθανές ρατσιστικές εκδηλώσεις να κυριαρχούν και να εκφοβίζουν».
Απευθυνόμενη στους εισαγγελείς της χώρας, ζητά την εκ μέρους τους συνεχή παρακολούθηση των τεκταινομένων και για την άμεση και έγκαιρη παρέμβασή τους όπου τελούνται αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.
«Όργιο» παρανομιών με botox, υαλουρονικό και βλαστοκύτταρα: Τι βρήκε το MedWatch - Έρευνες για Πατούλη και Καρυστιανού
«Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά»: Τι αποκάλυψε νοσηλεύτρια του ιατρείου που κατέθεσε πρώτη φορά
Υγρά απόβλητα εταιρείας στη Μεταμόρφωση κατέληγαν στον Κηφισό - Συνελήφθη 55χρονος
AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



