Συναγερμός στη Νίκαια: Πυροβολισμοί σε βενζινάδικο - Δύο τραυματίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Νίκαιας έπειτα από πυροβολισμούς που έπεσαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θηβών 181. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνδρες έχουν τραυματιστεί.
Οι δράστες, οι οποίοι φέρεται να είναι αλβανικής καταγωγής, διέφυγαν με αυτοκίνητο. Ο χώρος έχει αποκλειστεί ενώ οι Αρχές εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
Μαφιόζικο χτύπημα βλέπουν οι Αρχές
Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών αναφέρονται σε ένα καθαρά μαφιόζικο χτύπημα που είχε στόχο το ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών. Οι δράστες έδρασαν σαν να επρόκειτο για επαγγελματίες, αφού χρησιμοποίησαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια έκαψαν. Τη φωτιά έσβησε στη συνέχεια η Πυροσβεστική.
Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, η κατάσταση του ενός κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Με την υπόθεση ασχολείται η Ασφάλεια Αττικής.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



