Γεμάτο ράντζα το νοσοκομείο Αττικόν – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Γεμάτο ράντζα είναι το νοσοκομείο Αττικόν, το οποίο εφημερεύει έως σήμερα, Τετάρτη στις 8:00 το πρωί, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.
«Με ειδοποιούν γιατροί και νοσηλευτές από την εφημερία του Αττικού Νοσοκομείου ότι ήδη αναπτύχθηκαν 75 ράντζα», σημειώνει. Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Η εφημερία τελειώνει αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 8 το πρωί. Πόσα ράντζα θα αναπτυχθούν; Γνωρίζουν ότι στο νοσοκομείο εισάγονται σε κάθε εφημερία πάνω από 150 ασθενείς».
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι η εφημερία στον Αττικόν «ξεκίνησε με 30 κενές κλίνες και 11 ράντζα», τονίζοντας ότι είναι «επόμενο να πλημμυρίσει με ράντζα», καθώς γέμισαν αμέσως οι κενές κλίνες. «Η τραγωδία είναι ότι μετά τα 50 κανονικά ράντζα βάζουν τους ασθενείς σε φορεία μεταφοράς ασθενών, 40 πόντους πλάτος!», υπογραμμίζει ο κ. Γιαννάκος, σημειώνοντας: «Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός από την κινητοποίηση».


Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



