Άλιμος: Παιδάκι 1,5 έτους βρέθηκε στον δρόμο μόνο του - Το έψαχνε για ώρες η μητέρα του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη μέση του δρόμου βρέθηκε μόνο του παιδάκι 1,5 έτους επί της οδού Αγίου Δημητρίου προς την παραλία στον Άλιμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βρήκαν δύο παιδιά 14 ετών, ενώ για να ζητήσουν βοήθεια το οδήγησαν στο κομμωτήριο της γειτονιάς.
Τι λέει η ιδιοκτήτρια
«Μετά από μια ώρα κι ενώ βάλαμε ανθρώπους να ψάχνουν, βρέθηκε η μητέρα του παιδιού σε άσχημη κατάσταση, αφού το έψαχνε. Είναι Ιρακινή και το σπίτι της απείχε μόλις 150 μέτρα», είπε η κυρία Μάκρη, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στην ΕΡΤ, διευκρινίζοντας ότι το παιδί «το έσκασε», ενώ έπαιζε με τα αδέρφια του στην αυλή.
Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» από το οποίο δόθηκαν σαφείς οδηγίες. «Του δώσαμε μόνο νεράκι», είπε η Ελισάβετ Μάκρη συμπληρώνοντας: «Δεν είδαμε ανθρώπους να ψάχνουν, γι αυτό το πήρα στο κομμωτήριο, επειδή έκανε κρύο. Ευτυχώς που το βρήκαν τα 14χρονα.
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




