Καιρός - Μαρουσάκης: Ίσως χιόνια και στα βόρεια προάστια στην Αττική
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κρύο και χιόνια ακόμα και στην Αττική τις επόμενες ημέρες «βλέπει» ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης. Συγκεκριμένα, πολικής προέλευσης αέριες μάζες που κινούνται προς τη χώρα προκαλούν σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Το τσουχτερό κρύο, σε συνδυασμό με την αυξημένη υγρασία οδηγούν σε χιονοπτώσεις, εξήγησε ο μετεωρολόγος του Ανοιχτού Καναλιού.
«Φαινόμενα θα έχουμε από την Πίνδο και πιο ανατολικά, κυρίως στις περιοχές δηλαδή που βλέπουν προς το Αιγαίο. Και θα έχουμε χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά» προσέθεσε. Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, ο καιρός θα κυλήσει έτσι και τις επόμενες ημέρες, με τις χιονοπτώσεις «να χτυπούν την “πόρτα” της Αττικής, σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. Ίσως, να δούμε να χιονίζει προς τα βόρεια προάστια, τα Βίλια, την Αττικο-Βοιωτία, την ανατολική και νότια Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική και βορειοανατολική Πελοπόννησο. Θέλει πολλή προσοχή αυτές τις ημέρες» σημείωσε ο Κλεάρχος Μαρουσάκης.
Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
«Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



