Κορονοϊός: Με μοριακό τεστ οι ταξιδιώτες από Βρετανία και Δανία στην Ελλάδα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ελέγχου της πανδημίας του κορονοϊού, η χώρα μας θα δέχεται επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δανία με την επίδειξη αρνητικού μοριακού ελέγχου (PCR) 48 ωρών. Από το μέτρο εξαιρούνται οι ταξιδιώτες που παρέμειναν στις δύο αυτές χώρες για διάστημα μικρότερο των 48 ωρών.
Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από την Κυριακή 19/12 και ώρα 06:00.
Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε την Τρίτη υψηλό ρεκόρ 11 μηνών για επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού σε ένα 24ωρο, με 59.610 περιστατικά.

Παράλληλα, η Δανία ξεπέρασε για πρώτη φορά, τα 1.000 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον μέσα σε μία ημέρα, και οι αρχές εκτιμούν ότι το στέλεχος αυτό θα επικρατήσει στην Κοπεγχάγη εντός της εβδομάδας.
Διαβάστε ακόμη
Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



