Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Γιώργου Τράγκα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά τελέστηκε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, η κηδεία του Γιώργου Τράγκα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, νικημένος από τον κορονοϊό.
Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας του δημοσιογράφου είναι να γίνουν δωρεές είτε στην «Κιβωτό του Κόσμου», είτε στο Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.
Ο διαβητολόγος που παρακολουθούσε τον γνωστό δημοσιογράφο επί χρόνια, ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος για κάποιο λόγο φοβόταν το εμβόλιο και συνεχώς το ανέβαλε. Εξήγησε πώς τον παρακαλούσε να εμβολιαστεί και εκείνος με δικαιολογίες το απέφευγε.
Διαβάστε ακόμη
Τα «γεράκια» της Ψάθας: Έσωσαν από τη μεγάλη φωτιά τη γειτονιά που κάποτε τους έδιωχνε - «Πέρασε όλη η ζωή μπροστά μου»
Κυνήγι χρόνου στα λεωφορεία: Δρομολόγια που «δεν βγαίνουν» και προειδοποιήσεις
Σοκ στο Μεξικό: Influencer εκτελέστηκε σε ζωντανή μετάδοση - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι
Παιδιά ζούσαν για μέρες με τη νεκρή μητέρα τους και τον πρώην της: Η μυστηριώδης υπόθεση και το livestream λίγο πριν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



