Άγρια καταδίωξη στα Μέγαρα: Έσπασαν τη μπάρα διοδίων για να ξεφύγουν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, 20 Δεκεμβρίου, στα Μέγαρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στο πλαίσιο επιχείρησης της δίωξης ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ, οι οποίες είχαν την πληροφορία για μεταφορά ναρκωτικών από δύο Ρομά, γνωστούς στις αστυνομικές αρχές.
Οι ύποπτοι ξεκίνησαν με το αυτοκίνητό τους από το Ζεφύρι και με κατεύθυνση την Κόρινθο. Στο ύψος του Ασπροπύργου αντιλήφθηκα ότι παρακολουθούνταν από τους αστυνομικούς και ανέπτυξαν ταχύτητα 150 χιλιομέτρων για να ξεφύγουν. Στην πορεία έκαναν αναστροφή, έσπασαν τις μπάρες στα διόδια και μπήκαν στον παράδρομο.
Προσπάθησαν, στη συνέχεια, να εμβολίσουν το αυτοκίνητο των αστυνομικών. Ένας από τους αστυνομικούς προσπάθησε να πυροβολήσει τα λάστιχα του οχήματος, αλλά η σφαίρα πέτυχε τον ένα από τους δύο υπόπτους στα οπίσθια. Στη συνέχεια έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συνελήφθησαν ενώ, στην κατοχή τους, εντοπίστηκε 1,5 κιλό ηρωίνη.
Στο Εισαγγελέα οι δράστες
Οι δύο δράστες σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Από το αυτόφωρο θα περάσει και ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών που πυροβόλησε.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



