Κοζάνη: Πέθανε 26χρονη μετά από διπλή ανακοπή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ επικρατεί στην πόλη της Κοζάνης από την είδηση του θανάτου 26χρονης μητέρας ενός βρέφους μόλις 3 μηνών. Η νεαρή έπαθε ανακοπή στο σπίτι της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia η άτυχη μητέρα έφυγε από τη ζωή μετά από νέα ανακοπή, μέσα στο ασθενοφόρο, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν φτάσει στον «Άγιο Λουκά».
Η σορός της άτυχης κοπέλας, η οποία διέμενε στην Κοζάνη με τον σύζυγο και το μωρό τους, θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ, αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.
Διαβάστε ακόμη
Live εξελίξεις: Το Ιράν χτύπησε την Ερμπίλ του Ιράκ - Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου
«Ακούσαμε σειρήνες μπαμ - μπουμ, πήραμε μια βαλίτσα και φύγαμε»: Μαρτυρίες Ελλήνων που επέστρεψαν από τη Μέση Ανατολή
Έντονο επεισόδιο στο Καπιτώλιο με Βετεράνο πολέμου: Του έσπασαν το χέρι και τον έβγαλαν σηκωτό
Τι κάνει ο Τραμπ με ψάθινο καπέλο και τσουγκράνα στο χέρι σε βίντεο του 2005;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



