Κοζάνη: Πέθανε 26χρονη μετά από διπλή ανακοπή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ επικρατεί στην πόλη της Κοζάνης από την είδηση του θανάτου 26χρονης μητέρας ενός βρέφους μόλις 3 μηνών. Η νεαρή έπαθε ανακοπή στο σπίτι της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia η άτυχη μητέρα έφυγε από τη ζωή μετά από νέα ανακοπή, μέσα στο ασθενοφόρο, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν φτάσει στον «Άγιο Λουκά».
Η σορός της άτυχης κοπέλας, η οποία διέμενε στην Κοζάνη με τον σύζυγο και το μωρό τους, θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ, αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.
Διαβάστε ακόμη
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



