Εξαδάκτυλος: «Ξεφύτρωσαν» ανεξέλεγκτα ιδιωτικά εργαστήρια με μη εγκεκριμένα rapid test
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναφορά στον Εισαγγελέα για ιδιωτικά εργαστήρια που ξεφύτρωσαν στη Βόρεια Ελλάδα και έχουν rapid test που δεν είναι εγκεκριμένα έχει καταθέσει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης όπως αποκάλυψε στο Open ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.
Απαντώντας σε ερώτημα αν υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας ορισμένων rapid test ο κ. Εξαδάκτυλος σημείωσε: «Ναι, βεβαίως. Υπάρχει ολόκληρη δικαστική εμπλοκή του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με συγκεκριμένα εργαστήρια τα οποία είναι παντελώς ανεξέλεγκτα. Έχουν βρεθεί να έχουν ακόμα και τεστ που έχουν αποσυρθεί όπου τα πράγματα δεν ελέγχονται. Ναι το είπα».
«Έχουν κιτ μη εγκεκριμένα. Και υπάρχει αναφορά στον εισαγγελέα του ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης», συμπλήρωσε.
«Δεν μιλάμε για ιδιωτικά εργαστήρια ιατρών, μιλάμε για ιδιωτικά εργαστήρια που ξεφύτρωσαν χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει ποιος και που τα έχτισε. Και μεις αυτό ψάχνουμε (σ.σ. πως πήρανε άδεια αυτά τα εργαστήρια). Και γι αυτό το λόγο υπάρχει αναφορά στον εισαγγελέα. (...) Αν ήξερα τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας θα ήμουν ευτυχής. Αυτά προσπαθούμε να μάθουμε. Θα πρέπει τα rapid test να γίνονται στα ιατρεία για να μπορούμε να έχουμε μία αξιοπιστία στα αποτελέσματα», πρόσθεσε ο κ. Εξαδάκτυλος.
«Γνωρίζουμε για δύο εργαστήρια και δεν ξέρουμε πόσα υπάρχουν αλλού», ανέφερε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
«Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



