Νέο ναυάγιο με μετανάστες στην Πάρο: Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο ναυάγιο με μετανάστες, το τέταρτο μέσα σε τρία 24ωρα, αυτή τη φορά στην Πάρο. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος προς εντοπισμό και διάσωση μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Πάρου όταν ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαιναν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 80 άτομα αναποδογύρισε υπό αδιευκρίνιστη αιτία.
Έως τώρα έχουν διασωθεί 63 άτομα ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων. Τουλάχιστον 13 άνθρωποι είναι νεκροί (εννιά άνδρες, 3 γυναίκες και ένα βρέφος).
Στην επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος συμμετέχουν ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού, τέσσερα πλωτά και ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, αεροσκάφος c-130 και 9 παραπλέοντα πλοία. Στο σημείο επίσης μεταβαίνει ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.
Καβύρης για Εύβοια: «Γνωστά τα ρήγματα, δύσκολο να δώσουν κάτι μεγαλύτερο» - Τι δείχνει ο σεισμολογικός «χάρτης» της περιοχής
Τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια
Το ελληνικό video game σε νέα πίστα: Το launching του «Necrophosis: Full Consciousness» και τα 3 επόμενα projects του Άρη Δραγώνη
Από το Θιβέτ στον Πυρσό Γρεβενών: Ο αθλητικογράφος με τη μεγαλύτερη συλλογή κασκόλ προβλέπει την ομάδα έκπληξη του Μουντιάλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



