Θεσσαλονίκη: Παρίστανε την αναισθησιολόγο και πουλούσε «θεραπεία κορονοϊού» αντί 3.000 ευρώ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια υπόθεση απάτης με πρόσχημα τη θεραπεία από τον κορονοϊό ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε από άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μία 47χρονη που παρίστανε ότι είναι αναισθησιολόγος και ζητούσε χρήματα ώστε να προσφέρει σε ασθενείς... εξειδικευμένη θεραπεία από τη νόσηση.
Η 47χρονη φέρεται να ζήτησε από ένα ανδρόγυνο που αμφότεροι οι γονείς του ήταν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομείο της πόλης 3.000 ευρώ ώστε να προσφέρει την εξειδικευμένη θεραπεία της.
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 47χρονη να έχει εμπλακεί και σε άλλες παρόμοιες υπόθεσεις. Η 47χρονη δράστιδα ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο Εισαγγελέας.
Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξε καταγγελία στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» ότι άγνωστη γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι υγειονομικός ζήτησε από άλλη γυναίκα 3.500 ευρώ ώστε να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο πατέρας της.
Ζημιά μαμούθ 1 δισ. ευρώ από το κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων με τον «Πούτιν» - Είχαν μέχρι και τάνκερ
Με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η 13χρονη που έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου στο Χαϊδάρι
Βίντεο-σοκ στη Μελβούρνη: 12χρονος πιάστηκε σε πόρτα λεωφορείου και σερνόταν στον δρόμο
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τον έναν αιώνα ΠΑΟΚ: «Θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσει να μεγαλώνει ο σύλλογος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



