Θεσσαλονίκη: Μαθητές «ξήλωσαν» πινακίδες από Ι.Χ. Σκοπιανών (pics)
Μαθητές κινούμενοι προς τον Λευκό Πύργο έκαναν μια… στάση στο πάρκινγκ στην Πλατεία Ελευθερίας
Τις πινακίδες από αυτοκίνητο Σκοπιανών «ξήλωσαν» μαθητές που πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία το μεσημέρι της Πέμπτης (31.01)
Οι μαθητές κινούμενοι προς τον Λευκό Πύργο έκαναν μια… στάση στο πάρκινγκ στην Πλατεία Ελευθερίας και έβγαλαν τις πινακίδες από σταθμευμένο Ι.Χ της γειτονικής χώρας ενώ στη συνέχεια πέταξαν και αυγά.
Νωρίτερα οι μαθητές πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης η οποία κατέληξε στον Λευκό Πύργο από όπου και είχε ξεκινήσει.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας - Η απόφαση Χαρδαλιά και οι 5 περιοχές σε «Red Code»
Μακρόν κατά Τραμπ: Η Ευρώπη προτιμά τον σεβασμό και όχι τους νταήδες - Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε το «μπαζούκα»
Ζάκυνθος: Μαθητής πήγε στο σχολείο με πιστόλι - Προσήχθησαν ο ίδιος και ο πατέρας του
Μικέλα Χαρτουλάρη στο ethnos.gr: «Η νέα γενιά δεν έχει χώρο να ζήσει, να διαμαρτυρηθεί - Πνίγεται ανάμεσα σε υψηλά ενοίκια και κρατική βία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



