Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Τη Δευτέρα θα επικρατήσουν ξανά σε ολόκληρη τη χώρα πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι περισσότερες στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 16, στην Ήπειρο από 2 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



