Γώγος: Δεν διασωληνώνονται οι ασθενείς με Όμικρον - Ποια μέτρα είναι στο τραπέζι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Έχουμε καλά νέα, φαίνεται ότι η νόσος έχει τεράστια διασπορά με χαμηλή θνητότητα. Το στέλεχος δημιουργεί προβλήματα λόγων των μέτρων αλλά παραμένει σταθερός ο αριθμός των διασωληνωμένων», δήλωσε στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας για τη μετάλλαξη Όμικρον.
Μάλιστα τόνισε πως «δεν διασωληνώνονται οι ασθενείς με Όμικρον».
«Φαίνεται ότι ο ιός γίνεται ηπιότερος. Παίζει το σενάριο να γίνει ενδημικός Και μετά από 1-2 μήνες να είναι καλύτερη η κατάσταση», εξήγησε στην τηλεόραση του Open.
Σε σχέση με την εστίαση και το ενδεχόμενο για νέα μέτρα τόνισε πως «είναι στο τραπέζι από καιρό, ίσως τα συζητήσουμε την επόμενη εβδομάδα»
Αναφορικά με την καραντίνα των πέντε ημερών σημείωσε πως «ισχύει για ασυμπτωματικούς» και πρόσθεσε πως «κάθε νοσοκομείο μπορεί να πάρει δικά του μέτρα».
Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων και το 50%+1 για το κλείσιμο μιας τάξης σημείωσε: «Έτσι πρέπει να είναι για να μπορεί να λειτουργήσει το τμήμα. Αλλά χρειάζεται να γίνονται πολλά τεστ».
«Ανακωχή» για τα Χριστούγεννα και ξανά στη μάχη οι αγρότες: Βολές κατά κυβέρνησης και Τροχαίας για το μπάχαλο στο οδικό δίκτυο
Δύσκολα Χριστούγεννα στο χωριό για τους βουλευτές της ΝΔ: Αγεφύρωτη η απόσταση κυβέρνησης - αγροτών
Η Ρωσία συνεχίζει να παίζει «καθυστερήσεις»: Οι αλλαγές που θα ζητήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο - Πώς θα αντιδράσουν Κίεβο-Ευρώπη
Εσύ βλέπεις τη γυναίκα στη φωτογραφία; Μόνο όσοι έχουν υψηλό IQ μπορούν να λύσουν τον γρίφο σε 9 δευτερόλεπτα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




