Θεσσαλονίκη: Αποχή μαθητών από το 1ο ΓΕΛ Ευόσμου-Διαμαρτύρονται για τα μέτρα; προστασίας μέτρα της κυβέρνησης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε αποχή προχώρησε η πλειοψηφία των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου αντιδρώντας στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό που πήρε η κυβέρνηση. Όπως ανέφεραν οι καθηγητές το σχολείου στο ethnos.gr το σχολείο άνοιξε και τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά με την συμμετοχή όμως λιγοστών μαθητών.
Οι περισσότεροι αν και προσήλθαν το πρωί της Δευτέρας στο σχολείο, απέχουν από τα μαθήματά τους και παραμένουν έξω από την σχολική μονάδα, διαμαρτυρόμενοι για τα ελλιπή μέτρα προστασίας από την πανδημία.
Στο μεταξύ στα 14.000 εν δυνάμει κρούσματα κορονοϊού σε παιδιά, δασκάλους και καθηγητές η πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Τα στοιχεία προέρχονται από το ίδιο το υπουργείο Παιδείας και αφορούν σε όσους καταχώρησαν τα στοιχεία τους μέχρι χτες το βράδυ. Αυτό σημαίνει ότι πιθανώς είναι περισσότερα καθώς πολλοί καταχώρησαν στοιχεία σήμερα το πρωί καθώς δεν είχαν προμηθευτεί self test λόγω έλλειψης στα φαρμακεία.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



