Κηφισιά: Συμμορία επιτέθηκε σε ανήλικους για να τους ληστέψει – Στο νοσοκομείο 14χρονος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το βράδυ του Σαββάτου όταν συμμορία περίπου 15 – 20 ατόμων επιτέθηκε σε παρέα τεσσάρων ανηλίκων που περπατούσαν στην οδό Κηφισίας στην Κηφισιά για να τους ληστέψουν. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:30 περίπου το βράδυ.
Οι δύο ανήλικοι κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ οι δράστες χτύπησαν τους άλλους δύο και τους πήραν τα κινητά τηλέφωνα. Ο ένας μάλιστα δέχτηκε επίθεση με μπουκάλι στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΛΑΣ, ο ένας 14χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.
Διαβάστε ακόμη
Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για την πρόσληψη της συζύγου του Λαζαρίδη στη θέση του στη ΓΓ Ισότητας
«Τους έλεγα να πάρουμε ασθενοφόρο και φοβόντουσαν μην μπλέξουν» - Τι κατέθεσε φίλος της Μυρτούς
Chinamaxxing: Πώς το διαδίκτυο αναδιαμορφώνει θετικά την Κίνα στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ
Η τεχνητή νοημοσύνη ζωντανεύει το μεγαλείο του Μινωικού πολιτισμού - Πώς ήταν η Κνωσός του 1700 π.Χ.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



