ΑΣΟΕΕ: Αστυνομική επιχείρηση με 6 συλλήψεις
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ στην ΑΣΟΕΕ το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο μπήκαν στο κτίριο της σχολής, προσπάθησαν να γκρεμίσουν τοίχο και να προχωρήσουν σε κατάληψη της αίθουσας.
Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε επιχείρηση και προχώρησε σε 6 συλλήψεις.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε:
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς ομάδα ατόμων πραγματοποιούσε με τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων και σφυριών φθορές στην τοιχοποιία του Ιδρύματος.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν έξι (6) άτομα και με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Σοκ στον Χολαργό: Άγρια επίθεση σε 14χρονο με επτά μαχαιριές - Είχε κλείσει ραντεβού με 20χρονη κοπέλα
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



