Κατάληψη στην ΑΣΟΕΕ: Οι φοιτητές ζητούν συνάντηση με τον Πρύτανη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σε κατάληψη της ΑΣΟΕΕ προχώρησαν φοιτητές το πρωί της Παρασκευής, μετά τα τελευταία γεγονότα και όλα όσα έχουν συμβεί με τον κατηγορούμενο καθηγητή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ώρας Ελλάδος» στην περιοχή επικρατεί ηρεμία ενώ οι φοιτητές ζήτησαν συνάντηση με τον Πρύτανη προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα αιτήματά τους.
Φοιτητής ανέφερε στο OPEN ότι έχει ξεκινήσει η κατάληψη του κεντρικού κτιρίου και από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν και άλλες κινητοποιήσεις. Ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί για το γεγονός ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, κ. Μπουραντώνης.
Σύμφωνα με την απόφαση της χθεσινή Γενικής συνέλευσης, οι φοιτητές ζητάνε την καταδίκη της εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων και τάσσονται ενάντια στη συγκάλυψη όπως λένε των καταγγελιών κατά του καθηγητή. Ο ίδιος τόνισε ότι οι φοιτητές είναι αντίθετοι με τον πρόσφατο ξυλοδαρμό του καθηγητή ο οποίος κατηγορείται αλλά και της εισβολής των 6 που προσπάθησαν να γκρεμίσουν τοίχο στο κτίριο.
Ωστόσο, σημείωσε ότι αυτά τα γεγονότα δεν θα πρέπει να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από το βασικό ζήτημα, που όπως τόνισε είναι η συγκάλυψη κατηγοριών όπως τοκογλυφία και εκβιασμός για έναν καθηγητή, ο οποίος ακόμα δίδασκε στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



