Άγιος Δημήτριος: 6χρονος «εξαφανίστηκε» από νηπιαγωγείο - Συλλήψεις από ΕΛ.ΑΣ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη με ένα 6χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο την περασμένη Τρίτη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα αγοράκι 6 ετών διέφυγε της προσοχή των εκπαιδευτικών, βγήκε από το νηπιαγωγείο όπου βρισκόταν και εντοπίστηκε μετά από περαστικούς.
Όταν ο πατέρας του εξάχρονου παιδιού έφτασε στο νηπιαγωγείο να παραλάβει το παιδί του, ενημερώθηκε πως ο γιος του δεν βρισκόταν εκεί. Ανήσυχος, εκείνος, κάλεσε την αστυνομία.
Για καλή του τύχη, περαστικοί που αντίκρισαν τον εξάχρονο να περιφέρεται μόνος και αβοήθητος δεν αδιαφόρησαν. Μετέφεραν το παιδάκι στο αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας του παιδιού ενημερώθηκε και πήγε στο Τμήμα όπου και παρέλαβε το παιδί του.
Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και μια νηπιαγωγός συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Γιατί είναι σημαντική η εκεχειρία Ισραήλ - Λιβάνου και τι συνεπάγεται για τον πόλεμο στο Ιράν
Με γερμανική σφραγίδα ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού σιδηροδρόμου - «Χρυσό» συμβόλαιο 62 εκατ. ευρώ
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Άλλη μια μέρα με «πορτοκαλί» ατμόσφαιρα - Πότε φεύγει η σκόνη, πού θα πέσουν λασποβροχές
Η εξευτελιστική οπισθοχώρηση του Λαζαρίδη, η πρόσληψη που θύμωσε τους δεξιούς και η προειδοποίηση του Μαξίμου στην Παπανδρέου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




