Κακοκαιρία Ελπίς: Στα λευκά ντύθηκε η Σύρος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Και στο νησί της Σύρου, όπως και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, έφτασε η κακοκαιρία Ελπίς ντύνοντάς την στα λευκά.
Οι πρώτες εικόνες ήρθαν νωρίς το πρωί από την περιοχή Αληθινή, όπου το είχε στρώσει για τα καλά με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με το syrostoday.gr το χιόνι κάλυψε πολλές περιοχές του νησιού, φτάνοντας ακόμα και πάνω στο κύμα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την παραλία του Κινίου.
Να σημειωθεί ότι οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές που βρίσκονται σε υψόμετρο, Άνω Σύρο, Απάνω Μεριά, Αληθινή, Βούλια, καθώς λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών έχει δημιουργηθεί πάγος στους δρόμους.
Διαβάστε ακόμη
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




