Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω κακοκαιρίας
Διακόπηκε, πριν από λίγο, λόγω της κακοκαιρίας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της χ/θ 58,520 (όρια νομού Αττικής) μέχρι τον Α/Κ της λεωφόρου Αθηνών.
Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κίνηση στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από την διασταύρωση Δαφνίου μέχρι τον κόμβο Διυλιστηρίων, γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ στο συγκεκριμένο τμήμα δεν επιτρέπεται η κίνηση των βαρέων οχημάτων.
Τι ισχύει στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας
Tην απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και των λεωφορείων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω της κακοκαιρίας, ανακοίνωσε η διεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, η απαγόρευση ισχύει από τα διόδια των Μαλγάρων έως τον κόμβο Κλειδίου, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων.
Από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται:
- τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κλπ.)
- τα οχήματα οδικής βοήθειας
- τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι
- τα οχήματα που κατευθύνονται από Κόμβο Κλειδίου προς Εγνατία Οδό (Βέροια, Κοζάνη κλπ)
- τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλης της Λαμίας.

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
