Σούπερ μάρκετ: Πώς θα λειτουργήσουν την Τρίτη - Κλειστές τράπεζες και εμπορικά καταστήματα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες ενώ τροποποιήσεις θα υποστεί και το ωράριο των σούπερ μάρκετ.
Συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.
Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.
Προκλητική ρητορική από το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας: «Η προσέγγιση της Ελλάδας ευθύνεται για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο»
Θύμα εξαπάτησης μια 70χρονη στη Θεσσαλονίκη από άτομα που παρίσταναν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ - Μισό εκατ. ευρώ η λεία τους
Οι δικηγόροι που μήνυσαν τη Μαράια Κάρεϊ για το «All I Want for Christmas Is You» καλούνται να πληρώσουν 110.000 δολάρια
Οδηγός επιβίωσης τα Χριστούγεννα: Αυτά είναι τα μυστικά για να αποφύγετε το στρες, την εξάντληση και το φούσκωμα του γιορτινού τραπεζιού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




