Άρτα: Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερο στους -19 βαθμούς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη επιχείρηση από την 5η ΕΜΑΚ για τη διάσωση 48χρονου πυροσβέστη που έχει εγκλωβιστεί σε ορεινή περιοχή στο Αθαμάνιο Άρτας.
Ο πυροσβέστης έκανε ορειβασία στην περιοχή και κάτω από άγνωστες συνθήκες εγκλωβίστηκε από το χιόνι και τον παγετό όπου η θερμοκρασία έφτανε τους μείον 19 βαθμούς.
Στο σημείο κινήθηκε κλιμάκιο της 5 ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό από τα Ιωάννινα. Αρχικά οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο που τους υπέδειξε τηλεφωνικά ο εγκλωβισμένος συνάδελφός τους.
Έτσι απογειώθηκε από την Ελευσίνα ελικόπτερο Super Puma που αφού ερεύνησε την περιοχή, οι διασώστες κατάφεραν να φτάσουν στον πυροσβέστη.
Διαβάστε ακόμη
Ανάλυση: Τι σημαίνει ότι «το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» - Η δύσκολη επόμενη μέρα στην Τεχεράνη
Τραγωδία στον Πειραιά: 17χρονη έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο - Συνελήφθη η μητέρα της
Ανησυχία για την επέκταση του πολέμου: Στη Λευκωσία ο Δένδιας, ελληνικές φρεγάτες και F-16 στην Κύπρο - Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο Πάφου
Κύπρος: Ιρανικό drone έπληξε τη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι - Αναχαιτίστηκε και δεύτερο αντικείμενο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



