Απροσπέλαστοι οι δρόμοι στα βόρεια προάστια για πέμπτη ημέρα - Μαζεύουν χρήματα οι κάτοικοι για να καθαριστούν οι δρόμοι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκτεταμένα είναι τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς και ο χιονιάς σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής για πέμπτη συνεχή ημέρα. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να κάνουν τις δουλειές τους και αναγκάζονται να δράσουν μόνοι τους αφού δεν έχουν βοήθεια από πουθενά.
Όπως ανέφερε κάτοικος της Πεντέλης, κάτοικοι συγκεντρώνουν χρήματα και βάζουν ρεφενέ με γείτονες για να καθαριστούν οι δρόμοι.
«Αν και είμαστε συνηθισμένοι, πάντα ο δήμος είχε την υποδομή να ανοίγει τους δρόμους. Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρούνται αρρυθμίες στο κομμάτι αυτό του δήμου, δε γνωρίζω γιατί. Η Πεντέλη σε αυτά τα θέματα, όπως και στις φωτιές το καλοκαίρι, ήταν δήμος – πρότυπο. Το χιόνι ήταν πολύ, αλλά εμείς τέτοιο χιόνι έχουμε δει και άλλες φορές», είπε ο κ. Ηλίας.
«Μαζέψαμε από 5-10 ευρώ, όσα μπορούσε ο καθένας, κάποιος γείτονας είχε γνωστό που ήταν εργολάβος και ήρθε ο άνθρωπος και μας εξυπηρέτησε», πρόσθεσε.
Σημαντικά παραμένουν τα προβλήματα και στο Χαλάνδρι, όπου πολλά στενά παραμένουν αδιάβατα. Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες και στο Χαλάνδρι έχουν καθαριστεί, με αποτέλεσμα το χιόνι να συγκεντρώνεται στα πεζοδρόμια.
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



