Ηλιούπολη: Κατέληξε ο ποδοσφαιριστής που έχασε τις αισθήσεις του σε αγώνα με την Ερμιονίδα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 15:00 σήμερα Τετάρτη (2/2) στο γήπεδο της Ηλιούπολης όπου ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας του Γ.Σ.Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα σε εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Πέντε λεπτά μετά τη σέντρα σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο το Νο 11 της Ηλιούπολης. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με συμπαίκτες και αντιπάλους να επιχειρούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 21 ετών.
Απινιδωτής υπήρχε στο γήπεδο αλλά δεν ήταν στους πάγκους όπως προβλέπουν οι κανονισμοί αλλά κλειδωμένος σε κάποια αίθουσα των αποδυτηρίων.
Κάποιοι έσπασαν την πόρτα και έκαναν χρήση του απινιδωτή, ενώ μετά από 10 λεπτά έφτασε μοτοσικλετιστής διασώστης του ΕΚΑΒ και 5 λεπτά αργότερα και νοσοκομειακό του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο ποδοσφαιριστή χωρίς τις αισθήσεις του και με χαμηλό σφυγμό. ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε την αναμέτρηση και έκλεισε το φύλο αγώνα με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κάθονται αμήχανοι από το σοκ.
Να σημειωθεί πως από την αρχή της εφετινής σεζόν είναι υποχρεωτικός ο απινιδωτής σε αγώνες της Γ Εθνικής.
«Μανιφέστο» Τραμπ στον ένα χρόνο εξουσίας - «Θα δείτε πόσο μακριά μπορώ να φτάσω για τη Γροιλανδία»
Πώς θα κινηθεί και πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία: Τα πρώτα μηνύματα του 112 - Live η πορεία της
Ποια αγροτικά μπλόκα «σπάνε»: Οι αποφάσεις των συνελεύσεων για το μέλλον των κινητοποιήσεων
Τυραννόσαυρος Ρεξ: Η μελέτη που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τους δεινόσαυρους - Τα νέα στοιχεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



