Αποζημιώσεις Αττικής Οδού: Ανοίγει το μεσημέρι η πλατφόρμα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Μετά τις 2 το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτημάτων για την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από τους πολίτες, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστει στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια της σφοδρής χιονοπτωσης, όπως ανέφερε από χθες το «ethnos.gr».
Το άνοιγμα της πλατφόρμας είναι αποφασισμένο να ανοίξει εκείνη την ώρα καθώς υπολογίζεται ότι έως τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές στο σύστημα.
Από την πορεία της διαδικασίας θα καταστεί σαφές και αν θα υπάρχουν ...αστερίσκοι αναφορικά με πρόσθετες απαιτήσεις που θα θελήσουν να διεκδικήσουν μέσω της νομικής οδού οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν. Τόσο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής έχουν πει ότι η αποζημίωση δεν αποστερεί το δικαίωμα περαιτέρω νομικών ενεργειών, όμως αρκετοί νομικοί αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τη συγκεκριμένη δέσμευση.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



