ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αμαξοστοιχία εν κινήσει χτύπησε δέντρο

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα με τον ελληνικό σιδηρόδρομο και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Όπως ενημέρωσε πριν λίγο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 83 χτύπησε δέντρο, το οποίο είχε πέσει στη γραμμή κοντά στην Βεγορίτιδα.
Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός προσωπικού ή επιβατών. Ωστόσο, δεδομένου ότι η αμαξοστοιχία δεν μπορεί να συνεχίσει μέχρι να καθαριστεί η γραμμή, δρομολογείται λεωφορείο προκειμένου οι 25 επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους οδικώς.
Διαβάστε ακόμη
Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η (έμμεση) απάντηση Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΕΛ.Α.Σ. δε γεννήθηκε για να διασπάσει, αλλά για να ανατρέψει τους σημερινούς συσχετισμούς»
Λέκκας για Κυψέλη: Δεν υπάρχει θέμα στατικής επάρκειας των κτιρίων - Γιατί εμφανίστηκαν ρωγμές
«Ταξιδιάρα εσύ και αιώνια έφηβη»: Συγκίνησε ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



