Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό επεισόδιο σε κομμωτήριο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οπαδικά κίνητρα φέρεται να έχει το επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου στην Καλαμαριά, μέσα σε κομμωτήριο, λίγες μόλις μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Χανίων, στην ευρύτερη περιοχή της Μίκρας, στην Καλαμαριά. Ομάδα 4-5 αγνώστων εισέβαλε σε κομμωτήριο και έβγαλε δια της βίας έξω ένα άτομο που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα. Στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος από τους δράστες σε κάποια στιγμή έβγαλε ένα πτυσσόμενο γκλοπ και χτύπησε το θύμα στα πόδια.
Όταν έβγαλαν το μένος τους οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και συλλέγουν στοιχεία για την υπόθεση.
Ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 29χρονος σε αμόκ σπάει πάνω από 30 παρκαρισμένα αυτοκίνητα
Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας
Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί
Τέμπη: Εκρηκτικό κλίμα στο δικαστήριο - Η δήλωση παράστασης του Δημοσίου που προκάλεσε οργή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



