Ένταση στην συγκέντρωση της ΠΟΕ ΟΤΑ στην Πανεπιστημίου

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συνδικαλιστών της ΠΟΕ – ΟΤΑ έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στην οδό Πανεπιστημίου.
Οι συμμετέχοντες ήθελαν να κλείσουν την οδό Πανεπιστημίου για να πραγματοποιήσουν τη συγκέντρωση, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους το επέτρεψαν. Ως αποτέλεσμα υπήρξαν αψιμαχίες και χρήση χημικών από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Λόγω της συγκέντρωσης και των επεισοδίων παρατηρείται μποτιλιάρισμα στις λεωφόρους Συγγρού, Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Αρδηττού και Πανεπιστημίου.
Διαβάστε ακόμη
Νέα αποκάλυψη γα την υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα πίσω από τον «άνθρωπο-σκιά» στο δίκτυο κατασκόπων
Μεγάλη φωτιά τώρα στον Βόλο: Αναφορές για εκρήξεις
Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
ΕΥΔΑΠ για το πρόβλημα με το νερό στην Αίγινα: Δεν εμπίπτει στην ευθύνη της εταιρείας αλλά θα συνδράμουμε στη λύση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



