Ηλεία: Στα «αζήτητα» ο νεκρός αστυνομικός - Πέθανε ως 2 χρόνια πριν!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πριν από οκτώ μήνες τουλάχιστον έως δύο χρόνια τοποθετείται χρονικά ο θάνατος του 88χρονου Χρήστου Φωτόπουλου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση στο σπίτι του στο Βούναργο.
Όπως προέκυψε από τη νεκροψία η αιτία του θανάτου του είναι απροσδιόριστη. Σύμφωνα με το Patrisnews.gr αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.
Υπενθυμίζεται ότι δύο από τα παιδιά του 88χρονου μετέβησαν στην οικία του πατέρα τους προκειμένου να διευθετήσουν κάποια διαδικαστικά που είχε η οικογένεια. Όταν έφθασαν έξω από το σπίτι του και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και όσο και αν χτύπησαν δεν βρέθηκε κανείς να τους ανοίξει. Τότε με τη βοήθεια επαγγελματία κλειδαρά από τον Πύργο άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.
Μαρτυρίες κατοίκων του Βουνάργου που επικαλείται το τοπικό μέσω επιβεβαιώνει το γεγονός ότι κανείς δεν είχε επικοινωνία μαζί του για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και πως ο συνταξιούχος αστυνομικός ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος.
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




