Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας: Από λάθος έθαψαν άλλον νεκρό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα μακάβριο λάθος των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, είχε ως αποτέλεσμα να δώσουν προς ταφή στους συγγενείς αντί του υπερήλικα παππού που πέθανε από κορονοϊό, τη σορό μιας υπερήλικης γυναίκας. Το γεγονός έλαβε χώρα στο δημοτικό διαμέρισμα Ανατολικού Εορδαίας και έφερε στη δημοσιότητα με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα το μέλος της οικογένειας Δημήτρης Κυνηγόπουλος, ο οποίος ανάφερε ότι χρειάστηκε «να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εκταφής ώστε οι συγγενείς τής γυναίκας να παραλάβουν τον άνθρωπο τους και εμείς στη συνέχεια να θάψουμε τον δικό μας άνθρωπο».
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Σταύρο Παπασωτηρίου «οι υπάλληλοι που χειρίζονται αυτά τα θέματα αντιλήφθηκαν το λάθος τους κι ενημέρωσαν αμέσως το γραφείο τελετών που είχε παραλάβει τη σορό». Διαπίστωσαν, όμως, ότι οι συγγενείς είχαν προχωρήσει στην ταφή με αποτέλεσμα να χρειαστεί άδεια της Αστυνομίας και των εισαγγελικών αρχών για να γίνει η εκταφή της γυναίκας και να αποκατασταθεί το λάθος.
Ο κ. Παπασωτηρίου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «έχει διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να εντοπιστούν και να αποδοθούν οι ευθύνες για το λάθος που ταλαιπώρησε δύο οικογένειες».
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



