Σέρρες: Διαρρήκτες χτύπησαν 47χρονη με ξύλο στο κεφάλι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ζευγάρι συνελήφθη από αστυνομικούς στις Σέρρες, διότι λίγες ώρες νωρίτερα βρέθηκαν στο σπίτι μιας 47χρονης, την ώρα που κοιμόταν, για να κλέψουν και όταν αυτή τους αντιλήφθηκε, τη χτύπησαν με ένα κομμάτι ξύλο στο κεφάλι και στα χέρια.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις 02:30 τα ξημερώματα, 25χρονος παραβίασε το σπίτι της 47χρονης σε χωριό των Σερρών, ενώ η 34χρονη συνεργάτης και σύντροφός του τον περίμενε απ' έξω.
Η 47χρονη, ωστόσο, ξύπνησε και όταν αντιλήφθηκε τον δράστη που είχε αφαιρέσει διάφορα κοσμήματα, αυτός με ένα κομμάτι ξύλο τη χτύπησε στα χέρια και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Βισαλτίας, όπου μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας, αποχώρησε.
Ακολούθησαν έρευνες των αστυνομικών, που είχαν ως αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να συλληφθεί το ζευγάρι. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ημεδαπού άνδρα βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.
Με δάκρυα στα μάτια ο Βαρθολομαίος στην Τούμπα: «Το όνειρό τους είχε μια τραγική κατάληξη»
Αποκάλυψη OPEN για «Βιολάντα»: Δεν έχουν εντοπιστεί ανιχνευτές αερίου - Άφαντη η μελέτη για το υπόγειο
Δολοφονία Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: Σε διαθεσιμότητα οι πράκτορες που τον πυροβόλησαν
Έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



