ΣΥΡΙΖΑ: «Παγίδα» για τους εγκλωβισμένους επιβάτες η αποζημίωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Παγίδα» χαρακτηρίζει τα 1.000 ευρώ αποζημίωσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προς όσους εγκλωβίστηκαν στα τρένα της κατά την πρόσφατη κακοκαιρία ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, προσθέτοντας ότι «Αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει η εξαίρεση της εταιρείας από τις αποζημιώσεις και ότι Μητσοτάκης - Καραμανλής επιχειρούν να την καλύψουν».
Ο κ. Παππάς καταγγέλλει ότι «η εταιρεία, με τις πλάτες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ζητά ως αντάλλαγμα από τους αιτούντες να παραιτηθούν από κάθε άλλη αξίωση εναντίον της».
Σημειώνει επίσης ότι «η σπουδή Μητσοτάκη, Καραμανλή και ΤΡΑΙΝΟΣΕ να δεσμεύσουν τους επιβάτες σε μια τέτοια συμφωνία, αποδεικνύει ότι η εξαίρεση από την οδηγία 1371/2007 (περί αποζημιώσεων), που επικαλούνται, δεν ισχύει. Και ότι επιχειρούν από κοινού να καλύψουν την εταιρεία. Καλούμε και τη Ν.Δ. και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να κάνουν πίσω. Να μην παίζουν με τα δικαιώματα των επιβατών και να εφαρμόσουν την ευρωπαϊκή οδηγία», καταλήγει ο κ. Παππάς.
Διαβάστε ακόμη
Ανάλυση: Τι σημαίνει ότι «το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» - Η δύσκολη επόμενη μέρα στην Τεχεράνη
Τραγωδία στον Πειραιά: 17χρονη έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο - Συνελήφθη η μητέρα της
Ανησυχία για την επέκταση του πολέμου: Στη Λευκωσία ο Δένδιας, ελληνικές φρεγάτες και F-16 στην Κύπρο - Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο Πάφου
Κύπρος: Ιρανικό drone έπληξε τη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι - Αναχαιτίστηκε και δεύτερο αντικείμενο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



