Ανδραβίδα: Ομολόγησε το τετραπλό φονικό ο 60χρονος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα αφού ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα ομολόγησε το έγκλημα.
Σημειώνεται πως επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 60χρονος μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.
Υπενθυμίζεται πως ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας. Το αυτοκίνητο του, ένα μπλε φορτηγάκι, εντοπίστηκε αρχικά στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Τη διαδρομή του ακολουθούσε διακριτικά η Αστυνομία, η όποια έστησε μπλόκο στη συμβολή της Πατρών – Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου.
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πως θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δεν θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




