Euroferry Olympia: Απομακρύνθηκαν τα καμένα οχήματα από δύο γκαράζ του πλοίου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απομακρύνθηκαν τα περίπου 70 καμένα οχήματα και φορτηγά από το δεύτερο και τέταρτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia, που βρίσκεται στο λιμάνι του Αστακού.
Στο πλοίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι. Η φωτιά πλέον έχει κατασβεστεί.
Τα συνεργεία ναυαγιαίρεσης αναμένεται να προχωρήσουν τώρα στην απομάκρυνση των οχημάτων από το πρώτο και τρίτο γκαράζ ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ακόμα αγνοούμενων ατόμων συνεχίζονται.
Από την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στο πλοίο, έχουν χάσει έως σήμερα τη ζωή τους 9 άτομα ενώ 281 έχουν διασωθεί.
Τραμπ σε Ιρανούς: «Συνεχίστε να διαδηλώνετε - Πάρτε τον έλεγχο των θεσμών της χώρας σας»
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες» - Σε εξέλιξη η συνάντηση στο Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης από την Πάτρα: Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



