Πέθανε ο φωτορεπόρτερ του Associated Press Νίκος Γιακουμίδης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Θλίψη στον χώρο του φωτορεπορτάζ καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο πολύπειρους ανταποκριτές, ο φωτογράφος Νίκος Γιακουμίδης του Associated Press.
Στην πολυετή καριέρα του βρέθηκε στα πιο φλέγοντα σημεία του πλανήτη καλύπτοντας τις συρράξεις σε Βοσνία, Κόσοβο και Μέση Ανατολή.
Την είδηση, έκανε γνωστή ο φωτορεπόρτερ και φίλος του Δημήτρης Μεσσήνης, πατέρας του Άρη Μεσσήνη.
«Καλό ταξίδι άρχοντα, αδελφέ, κουμπάρε, συνέργατη και πολυαγαπημένε μου φίλε Νίκο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Σου δίνω τον λόγο μου ότι αυτοί που τόσο σε αδίκησαν θα το πληρώσουν και θα δικαιωθείς. Η ευγένεια σου και η αγάπη σου για τους ανθρώπους δεν θα ξεχαστεί ποτέ, Ανασπάσου εν ειρήνη», έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook.
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Οι παραλείψεις που στοίχισαν τη ζωή στον 22χρονο - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι αστυνομικοί που έκαναν τον έλεγχο στον 45χρονο
Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα (13/1)
Ο λόγος που η Google αποσύρει δημοφιλείς εφαρμογές
Ποιες περιοχές θα ξυπνήσουν με χιόνι: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr