Λάρισα: Δύο ηλικιωμένοι νεκροί από αναθυμιάσεις - Ξέσπασε φωτιά στο σπίτι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στην Κοιλάδα Λάρισας, όπου δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από αναθυμιάσεις. Ο γιος του ζευγαριού βρήκε νεκρούς τους δύο γονείς του και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο αλλά ήταν ήδη αργά.
Όπως αναφέρει το larissanet.gr, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης όταν ο γιος εντόπισε τους γονείς του, χωρίς τις αισθήσεις τους, μέσα στην μικρή μονοκατοικία όπου το ζευγάρι διέμενε. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, όπως επίσης η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού υπήρχαν ενδείξεις ότι ξέσπασε φωτιά, η οποία όμως ήταν μικρής έκτασης, γι’ αυτό και δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τους περιοίκους, ενώ ήδη είχε σβήσει πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής.
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



