Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας -Διέφυγε με μηχανάκι ο δράστης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης μπήκε μέσα στο υποκατάστημα, φορώντας χειρουργική μάσκα και γυαλιά ηλίου και με την απειλή όπλου ζήτησε χρήματα από τον ταμία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι μελαμψός και φαλακρός. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ο δράστης ο οποίος φορούσε μαύρη κουκούλα διέφυγε με μηχανάκι.
Άγνωστο παραμένει το χρηματικό ποσό που έχει αποσπάσει ο δράστης. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι Αρχές έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους και 'χτενίζουν΄ την περιοχή.
Διαβάστε ακόμη
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



