Σέρρες: Δάγκωσε αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άνδρας, πιθανότατα σε κατάσταση μέθης, δάγκωσε αστυνομικό στην προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψή του.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη του Σερρών, έπειτα από κλήση που δέχθηκε η Άμεση Δράση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, σε διαμέρισμα όπου διαμένει ζευγάρι.
Στο σημείο κλήθηκαν δύο αστυνομικοί, προκειμένου να προσαγάγουν τον 36χρονο. Ο τελευταίος, όμως, φέρεται να αντιστάθηκε και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς.
Τελικά, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Διαβάστε ακόμη
Η ΕΕ καταδικάζει την κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου - «Είναι άκυρο και ανίσχυρο»
«Κάτι πήγαινε πολύ στραβά»: Τουρίστρια τέθηκε σε τεχνητό κώμα με σηψαιμία μετά από διακοπές στην Ελλάδα
«Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας του 15ου αιώνα που αναζήτησε δικαιοσύνη μετά από σεξουαλική επίθεση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



